Uw partner voor de gedekte tafel

Lourens Agenturen, houdt zich al meer dan 20 jaar bezig als vertegenwoordiger/wederverkoper van horeca gerelateerde producten.
Wij zijn een NoNonsens bedrijf.

Met andere woorden wij kunnen u altijd de meest economische aanbieding doen die er is.

In 1998 begonnen met WMF totaal pakket, later alleen koffiemachines.
Hierdoor is het enthousiasme en liefde voor de tafelaankleding ontstaan.

Na 7 jaar in samenwerking met de voormalige firma Pabst en Pabst, ben ik nu als volledig zelfstandige handelsagent onderweg, en wel met onder andere de volgende merken in mijn portfolio Bauscher, Schönwald, WMF-hotel, Solex, RAK, COMAS, Benedikt, St James, Qfine, Authentic, Bormioli. Met al deze merken kunnen wij u altijd voorzien van de nieuwst en mooiste trends op het gebied van het aankleden van uw gedekte tafel voor de gastronomie.

Tevens bieden wij diverse horeca oplossingen waaronder buffetonderdelen, menukaarten, disposable servetten met of zonder logo (met een uitstraling van linnen).

Betrouwbaar & kwaliteit

In ons assortiment vind u verschillende toonaangevende merken waaronder: WMF-hotel, Bauscher, Schönwald, Solex, COMAS, Rocco en Luigi Bormioli. Met deze merken kunnen wij voldoen aan uw specifieke eisen en wensen.
En wordt kwaliteit en nalevering gewaarborgd.

Werkwijze

Geen dure showroom, wij komen bij u op locatie met onze samples en gaan samen met u een tafel indekken zoals u zou willen.
Daarbij presenteren wij op het gebied van zowel kwaliteit als design absolute topproducten.
De individuele benadering gaat eventueel nog verder: porselein, bestek en drinkglazen worden desgewenst voorzien van eigen decoraties en/of beeldmerken vignet.

Design & functionaliteit

Of het nu gaat om porselein, bestek, drinkglazen of buffetmateriaal; Lourens Agenturen werkt uitsluitend met  topproducten die zich qua kwaliteit, design en functionaliteit op bijzondere wijze weten te onderscheiden.
Door prachtige bestekken, porselein (met vignet of eigen decor ontwikkeling) en fraaie drinkglazen van de verschillende merken te combineren, ontstaat er uiteindelijk een verrassende eenheid op tafel.

Loading
Created By Studio mxd